​Få et uforpligtende tilbud

Altid god service og top kvalitet.

Professionel gulvbehandling til alle former for trægulve

Trænger dine nuværende trægulve til en kærlig hånd? Eller vil du gerne have ordnet gulvene, inden du flytter ind i din nye bolig? Hos Gulvafslibning-Dolovac tilbyder vi alle former for gulvbehandling for kunder i bl.a. Odense, Assens, Ringe og omegn samt resten af Fyn.

Vi kombinerer gerne gulvbehandling med gulvafslibning og evt. gulvafhøvling. Desuden udfører vi også slibning og behandling af køkkenborde og spiseborde.

Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. Du får ikke en bedre garanti for et flot resultat, så du kan trygt vælge os som din gulvlægger. I forbindelse med gulvbehandling rådgiver vi gerne om valg af gulvtype, kvalitet og vedligeholdelse.

Lud-, lak- og oliebehandling af gulv

Vi tilbyder mange forskellige former for behandling af gulv, herunder bl.a.:

  • Ludbehandling
  • Oliebehandling
  • Lakbehandling
  • Sæbebehandling
  • Naturoliebehandling
  • Bejdsning

Med en gulvbehandling kommer trægulvene til at fremstå smukke, ligesom det giver en slidstærk overflade. Desuden bliver trægulve mere rengøringsvenlige efter en professionel overfladebehandling.

Det er nødvendigt med slibning af gulve, hvis dine trægulve er lakerede eller ligefrem malede. Afslibningen sikrer samtidigt, at trægulvene bliver glatte og pæne igen.

Vi tilbyder forskellige løsninger, og vi kan altid finde en gulvbehandling, der passer til husets arkitektur og din personlige stil. Vi imødekommer ethvert behov – uanset om det er for det travle kontor eller den store børnefamilie.

Kontakt os for et godt tilbud på gulvbehandling

Skal du bruge vores hjælp til gulvbehandling? Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg for at vurdere, hvilken behandling der vil tjene jeres gulve bedst. Derefter kan vi give dig en god og billig pris på din opgave.

Kontakt os på telefon: 26 35 88 82 eller e-mail: dolovac2009@hotmail.com – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med behandling af dine gulve!

kontakt os ikon Skriv til os​

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du skrive til os.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

ANMELDELSER​

​Amela Music - "Kan klart anbefale dette firma. De gør et godt stykke arbejde :)"

Ahmed Abou-Arab - "​Professionelt arbejde i topklasse"

​Hussein Fayoumi - "Kanon dygtig og go service"

Elvir Lekic - "Kan helt klart anbefales :D !!!"

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 11 anmeldelser på Facebook

​Firmanavn

Gulvafslibning-Dolovac 

v/Nedzad Dolovac

kontakt